Yess Hotel

Hotell Kristiansand

Vårt hotell i Kristiansand er et prisbelønnet lavprishotell med fokus på skinnende rene rom og god frokost.

Book Yess! Hotell i Kristiansand:

Vennligst skriv inn dato
  • 1 Rom, 1 Person
  • 1 Rom, 2 Personer
  • Flere alternativ
Vi har dessverre ingen ledig kapasitet i den aktuelle perioden.
Trykk her for å få oversikt over andre hoteller som har ledig og deres priser.
Rabattavtale eller gavekort? Logg inn her

Billig og god overnatting i Kristiansand sentrum

Er det mulig at nydelige senger, smakfull frokost og lokasjon midt i sentrum kan være billig? Ja, hos oss er det mulig fordi vi er: Yess! – Lavpris med glimt i øyet.

Da vi startet vårt hotellkonsept i 2009, ville vi ha slutt på at overnatting måtte være enten dyrt, eller dårlig. Derfor la vi oss i selen for å finne ut hva som skaper en god hotellopplevelse.

Det vi fant ut er at folk flest ønsker gullende rene rom, behagelige senger og god frokost. Det passet oss helt perfekt!

Gode senger kunne vi kjøpe, sunn frokost kunne vi lage og renhold handlet bare om gode rutiner. Ikke dyrt, men veldig bra. Med dette på plass blir det mye enklere for oss å fokusere på deg. Du møtes med et smil og vi tilpasser oss dine behov så langt det lar seg gjøre. Totalregnestykket blir en fin hotelopplevelse til en fornuftig pris.

Du finner oss midt i sentrum

Ja, du finner oss faktisk bare et par minutters gange fra togstasjonen, ferjeterminalen og rutebilstasjonen. Ettersom vi ligger i kvadraturen ligger hele sentrum av Kristiansand, i umiddelbar nærhet til hotellet. Selv om vi ligger så sentralt er ikke parkering noe problem. Parkeringsplass finner du i hotellets egen bakgård. Ellers ligger det også et stort innendørs parkeringshus et steinkast unna, dersom du helst vil ha bilen under tak.

Kikker du litt skrått ut av et av hotellets vinduer ser Slottsquartalet shoppingsenter, som er startpunktet for Kristiansands hovedpulsåre; Markensgaten. Denne gaten strekker seg en kilometer og ender helt nede ved havgapet. Hele veien ligger det flust med butikker, spisesteder, caféer og et par shoppingsentre. Det er en opplevelse i seg selv å strene langs Markens. Om sommeren prydes gaten med tusenvis av fargerike blomster, og i julestria funkler det i hvite lys og juletrær. Du trenger ikke å ha et ærend i Markens, det holder å bare være der. Lukten, fargene og stemningen er nok til å røre ved de fleste.

Når du er litt sliten etter reisen eller bare har lyst til å slappe av, kan du gjøre det på hotellet. Rommet ditt har egen smart TV og du kan surfe på vår lynraske wifi, helt gratis. I resepsjonsområdet er det også fint å sette seg for å ta en kopp kaffe eller kanskje jobbe litt.

Hvorfor skal du overnatte i Kristiansand?

Så hvorfor skal du legge turen til akkurat Kristiansand? Vi har mange forretningsreisende, idrettslag og turister boende hos oss. Det er kanskje ikke så rart med tanke på hva Kristiansand har å by på av service, mat og opplevelser. Det er ikke mulig å ta med alt, så vi har nøyet oss med å velge ut en liten bukett. Her er en liten liste med 10 ting som ligger innenfor en kjapp spasertur fra hotellet.

1. Shopping – fra kjente merkevarer og små lokale nisjebutikker.

2. Restauranter – i hopetall og i alle varianter.

3. Kilden kulturhus – med symfoniorkester, teater og opera.

4. Fønix kino – med en hovedsal som er rangert som en av verdens beste.

5. Otterdalsparken – vakkert rekreasjonsområde laget av Kjell Nupen.

6. Torvet – mat, fontener og liv, både sommer og vinter.

7. Aquarama – et av Norges største innendørs badeland og spa.

8. Fiskebrygga – konserter, mat, båter, is og sommer.

9. Posebyen – Kristiansands gamleby med en flott trehusbebyggelse.

10. Christiansholm festning – som ligger idyllisk til ved sjøkanten.

Dette er bare et lite knippe av mulighetene som ligger like i nærheten. Lurer du på andre ting er det bare å spørre i resepsjonen. Vi slår gjerne av en prat, slik at du får en god plan for dagen din.

Sov godt

Vi er klar for å ta deg imot når du er klar for å dra på tur. Du kan enkelt booke ditt rom her på nettsiden, eller ta kontakt med oss om det er noe du lurer på. Du er på rett plass om du vil ha god og billig overnatting i Kristiansand.

Laster....