Yess Hotel

Hotell Kristiansand

Vårt hotell i Kristiansand er et prisbelønnet lavprishotell med fokus på skinnende rene rom og god frokost.

Book Yess! Hotell i Kristiansand:

Vennligst skriv inn dato
  • 1 Rom, 1 Person
  • 1 Rom, 2 Personer
  • Flere alternativ
Vi har dessverre ingen ledig kapasitet i den aktuelle perioden.
Trykk her for å få oversikt over andre hoteller som har ledig og deres priser.
Rabattavtale eller gavekort? Logg inn her
Ja, vi har mange egne og sikre parkeringsplasser i vår store bakgård. Det lønner seg å forhåndsreservere parkering. Gjerne ring oss eller send oss en epost om du ønsker å reservere parkering. Prisen er kr. 140 pr. døgn.
Frokost serveres mandag til fredag kl. 06.30 til 09.00, lørdag og søndag kl. 07.30 - 10.00. Frokost er inkludert i alle priser.
Resepsjonen er betjent mellom kl. 15.00 og kl. 21.00. Det er ikke mulig å sjekke inn før kl. 15.00. Dersom dere ankommer etter kl. 21.00 så er det ikke noe problem, men fint om dere ringer eller sender oss en epost slik at dere kan få oppgitt praktisk informasjon og koder.
Vi har tilbyr både enkeltrom, dobbeltrom og større familierom med opptil 6 sengeplasser. Alle våre rom har 140cm dobbeltseng, skrivepult, stol, smart-tv, internett, og flislagte bad med dusj og toalett. Se gjerne vår video eller vårt bildegalleri for å se nærmere på rommene.
Våre aller største målgrupper er jobbreisende, barnefamilier og idrettslag. I tillegg har vi selvsagt vanlige turister som benytter hotellet vårt.
Laster....