Travellers' Choice 2019
  • Lave priser
  • God frokost
  • Midt i sentrum
  • Egen parkering
  • Gratis Wi-Fi

Yess! Hotell Kristiansand – Lavprishotellet med glimt i øyet

Vårt hotell i Kristiansand er et prisbelønnet lavprishotell med fokus på skinnende rene rom og god frokost.

Start video
  • Alltid lave priser
  • Alltid frokost inkludert
  • Sentral beliggenhet i sentrum
  • Stor parkeringsplass til hotellets gjester

Velkommen til Yess! Hotell Kristiansand

Velkommen til deilige senger, sunn og god frokost og plassering midt i sentrum. Høres det dyrt ut? Ikke hos oss, – vi er et bra og billig hotell i Kristiansand. Vi er Yess!

Yess! ble bygget som et helt nytt hotellkonsept i 2009. Vi kaller oss lavpris med glimt i øyet og vi fokuserer på skinnende rene rom, deilige senger og god frokost. Det er uanstrengt, men ikke simpelt. Det er personlig, men ikke påtrengende. Det er enkelt og greit Yess!

Enkeltrom

Billig og bra hotell i Kristiansand

Vi har mange faste kunder som kommer tilbake igjen og igjen. Vi håper jo det skyldes at de har blitt veldig glade i oss, men noe må nok også tilskrives vår fantastiske beliggenhet. Du finner oss midt i Kristiansand sentrum, kun et par minutters gange fra togstasjonen, rutebilstasjonen og ferjekaien. Det betyr at du har enkel tilgang til det meste av kollektivtrafikk, like i nærheten. Kommer du med båten fra Danmark tar det bare et par minutter å spasere til hotellet. For de som ankommer Kristiansand i bil, finnes det parkering på vår egen parkeringsplass i bakgården. Logistikken er altså ikke noe problem, du er tett på det meste.

Like rundt hjørnet finner du for eksempel Kristiansands ubestridte hovedgate, Markens gaten. «Markens» Strekker seg fra Otterdalsparken (Nupen anlegget) nede ved sjøkanten, og opp til Slottsquartalet shoppingsenter i motsatt ende. Mesteparten av Markens er gågate, men biler har lov til å krysse enkelte steder. Som de fleste gatene i kvadraturen er også denne gaten cirka en kilometer lang. Langs hele denne kilometeren finner du butikker, shoppingsentre og et fantastisk utvalg av kaféer og spisesteder.

Dersom du ikke ønsker eller orker å trave gatelangs, passer det perfekt å slappe av på hotellet.

Moderne hotell midt i sentrum

Vi legger vår ære i at hotellet skal være innbydende og appetittlig. Vi har investert i ekstra gode senger slik at du skal kunne slenge deg nedpå og slappe skikkelig godt av. Når du ligger der kan du kikke på rommets smart-tv eller kanskje surfe litt på vårt lynraske internett – helt gratis selvfølgelig.

Frokost alltid inkludert

Frokosten er også alltid inkludert i prisen. Den er sunn og god, slik at du får en ordentlig start på dagen. Dersom dere er flere som kommer sammen, har vi plass til det også. Familierommene har opptil 6 sengeplasser, og vi har natuligvis også dobbeltrom og enkeltrom. Se gjerne på videoen eller i bildegalleriet for å få mer informasjon, eller for å ta en nærmere titt på rommene.

Du skjønner, vi vil jo gjerne vise dem frem.

Billig hotell i Kristiansand

Når du har lest alt som står over, er det kanskje lett å glemme at vi faktisk også er et billig hotell. Det koster ikke skjorta å overnatte hos oss. Det er bare å ta en titt på prisene våre så skjønner du hva vi mener. Dette er sannsynligvis også noe av grunnen til at vi har mange forretningsreisende, idrettslag og turister boende hos oss. Det skjer noe i Kristiansand støtt og stadig, så folk vil gjerne bo godt uten å tømme lommeboka. Det gjør du hos oss.

Kristiansand har mye å by på

Vi har allerede nevnt vår nærmeste nabo «Markens», som lyser med tusenvis av hvite lys i førjulstiden og fylles med vakre blomster på sommeren. Spaserer du bare litt lengre kan du for eksempel komme til bystranden. Ja, for Kristiansand er en av veldig få byer i Europa som har en sandstrand midt i sentrum. Stranden er veldig populær på sommerstid og hvert år arrangeres Skandinavias største strandfest akkurat her. Ellers på sommeren går det stort sett i soling, is og bading. Bystranden er også en av veldig få strender som har fått «blått flagg» Det betyr at den etterlever strenge krav til blant annet vannkvalitet og fasiliteter.

Skulle du komme ut for litt dårlig vær ligger badelandet Aquarama like inntil stranden. Dette er Norges største innendørs badeland og spa. Her finner du et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og klatrevegg.

Det er vanskelig å velge ut noen få ting å anbefale til deg som er på besøk i sentrum av Kristiansand, men noen ting vil vi allikevel trekke frem. Wergelandsparken ved torvet svulmer av blomster, farger og figurer på sommerstid, og torvet i seg selv er helt spesielt å oppleve. Visste du for eksempel at antallet fotgjengere i området hvor Markens møter torvet, er blant de høyeste i landet? Ikke så rart egentlig, for på torvet skjer det stadig noe nytt og spennende. Heldigvis ligger hotellet vårt bare noen få minutters gange herfra.

Som du sikkert har forstått er du hjertelig velkommen til å bo hos oss.

Dersom du har spørsmål om hotellet eller andre ting må du gjerne ta kontakt. Vi etterstreber å bli ditt naturlige førstevalg når du trenger et hotell i Kristiansand.